nl NL en EN fr FR de DE

Steeds meer mannen ontharen middels waxing. De onthaarde lichamen van mannelijke modellen en sporters krijgen veel navolging. Steeds vaker laten heren hun rug, borst en benen waxen en ook de Boyzilian (de heren variant van de brazilian) is een vaak gevraagde behandeling.

Naast het prettige, verzorgde gevoel van een glad onthaard lichaam, heeft transpiratievocht geen kans op te drogen op okselhaar wat het geurprobleem aanzienlijk verminderd.
Specifiek over Boyzilian wax zijn er vaak vragen, daarom vind je hieronder meer informatie over boyzilian wax Geleen. Mocht je toch nog meer willen weten, dan kan je me altijd even appen, bellen of mailen.

Niet alleen voor vrouwen is een zachte, haarloze schaamstreek een trend, maar ook voor mannen. Steeds meer mannen vinden het prettig als de schaamstreek geheel ontdaan is van haar. Het waxen of harsen van heren heet een Boyzilian, de naam spreekt voor zich. Bij Wax-it! waxen we zowel dames als heren.

De Boyzilian wax wordt niet in elke wax salon uitgevoerd. Het is een specialistische techniek en veel schoonheids salons zijn gericht op schoonheids behandelingen voor de vrouw. 

Wat wordt precies gewaxt bij een boyzilian?

Het gebied dat geharst wordt omvat een handbreedte boven de aanzet van de penis, rondom de penis naar de liezen toe en de bilnaad. Ook het haar op de penis zelf wordt weggehaald. Het voordeel van waxen boven scheren is eenvoudig: bij waxen blijft het haar lang weg en je hebt minder last van irritatie van de huid. Een zachte huid is ook voor mannen heel prettig. En ja, het is even doorzetten, maar bouw je een regelmatig waxritme op, dan gaat het steeds makkelijker. De haren komen minder stug terug.

Heren, kies voor een verzorgde, onthaarde schaamstreek. Een gladde huid is de trend.

Steeds meer mannen kiezen voor waxen in plaats van scheren. De haren blijven immers veel langer weg en het resultaat is vele malen mooier dan scheren. Naast het waxen van de rug, oksels, benen en borst, is de Boyzilian wax ook erg populair. Helaas denken veel mannen dat waxen in de intieme zone erg pijn doet en dit vormt een obstakel. Echter valt dit 100% mee en is het echt een fabel dat het vel van de huid getrokken wordt. 

Door mijn inmiddels opgebouwde ervaring wordt de man gerustgesteld en alle eventuele zenuwen weggenomen. Veel mannen vragen zich af of het krijgen van een erectie taboe is. Echter is dit een heel natuurlijk verschijnsel waar ik professioneel mee weet om te gaan. Er is niks om voor te schamen. Er is echter ook niks erotisch aan het waxen van de intieme zone.

Het waxen van de intieme delen van de man gebeurt op dezelfde manier als het waxen van de intieme delen van de vrouw. Door het aanbrengen van warme wax op en rond de schaamstreek, wordt het haar met haarzakje verwijderd. Deze manier van ontharen geeft zowel de man als vrouw een schoon aangezicht voor langere tijd.

Waxit Geleen boyzilian wax voor mannen

Veelvoorkomende vragen

Wat voor soort man kiest voor een Boyzilian wax?
Er is niet een bepaald type man aan te wijzen die het harsen van de schaamstreek prefereert boven het scheren van zijn intieme delen. Wel zie je dat mannen die in het werk veel transpireren, sporters of mensen met lichamelijk zwaar werk, eerder geneigd zijn het haar te laten verwijderen. Maar de salon wordt bezocht door een grote verscheidenheid aan achtergronden. Er is dus niet een bepaald type man aan te wijzen die voor deze vorm van ontharen kiest.
Valt het waxen van de anus ook onder de waxbehandeling?
Hoe zit het met de hygiëne tijdens de hars behandeling?
Pijn bij een boyzilian wax?